09 September 2010

SELAMAT HARI RAYAAAAA =D


Assalamualaikumm

Alhamdulillah tahun ni kita jumpa lagi raya aidilfitri =]
Alhamdulillah tahun ni juga kita dpt puasa penuh and
sesapa yg kena ganti jgn lupa ganti yekk . Jgn tangguh2 da ^^
Tahun ni Lia cuma raya dkt KL jekk . Raya ke2 baru balik n9 . Hee . D sbb kan abg Wan ada
so kononnya mcm nak buat kelainan sikit raya tahun ni .
Malam ni dah takbir raya , ktrg semua skrg tgh prepare mcm2 utk mlm ni and esok .
Yeahh , seronoknyaa . Kemeriahan raya tu da nampak sgt2 walaupon blm tiba lg~ hee
Ahah cuma tahun ni , takde main bunga api or even mercun pon .
Coz takde masa plak nk main2 semua tuh , tp yup mmg tidak d nafikan main api2 ni mmg SERONOK ! lol :D
Doluu doluuu igt lagi msti NAK jugak beli smua tuh and msti WAJIB main . Hehe

Okey2 , nak cter pasal raya ni mmg banyak lah sebenarnya ,
tp Lia takde masa plak nk type memanjang lebar , anywayyy ,
Lia dgn setulus ikhlas ingin memohon ampun dan maaf kepada...
keluarga Liaaa , tutama my mom and my dad =]
Saudara-mara yg dkt2 and yg jauh2 tuuu
Nazrulhaq , byk buat salah kt die . Huuu
Kwn2 sek SKLK , SMKLK , Ilmu Studio , Harmoni Gemilang
(U all the BEST larh !!! thanks guys ^^ )
Kwn2 di facebook and bloggers
Ahah tak lupa jugak kawan2 kt UIA (IfLA IIUM)
Last but not least kwn2ku di UiTM Arauuu =]

Love themm so much !!! Tanpa mereka2 ygku list kat atas ni hidupku tak akan seceria mcm skrg nie . Merekalah yg banyak menemaniku , tolong Lia apbila dlm kesusahan , sentiasa support Lia , bg semangat and yg paling terindah ialah KENANGAN2 kita semua bersama <3

Sobss2... Touching plak . Ahakz !
okey la sampai d sini aja
sapa yg balik kampung tu memandulah dgn berhati2
(Lia tau rmai kwn2 lia skrg ni dorang plak yg drive , mak ayah dok blakang relax je ^^)
owh yea igt2 jgk org yang tersayang <3
biar lambat sampai asalkan selamat sampai . Hehe
Nanti raya jemput2 lah dtg raya umah Lia
Umah Lia pintu sntiasa terbuka . Cewahh~
*abeslah umahku nti msti kena serbuuu :p

Ahah n n kwn2 ku yg aritu rancang nk buat konvoi raya , jgn lupa k !
tak sabar nk jalan2 raya dgn korang semuaaaaa
esp : Aimi , Mia , Syima , Aminiril , Jaz , Faeja , Min , Wendy and...sapa lg ek ? lol
Tp klu lagi ramai lg syiokkk !!! Heee . Kita gegarkan umah org tuuuu . *dwet raya :p hehe

And kwn2ku yg dok jauh2 tu masa Lia otw balik ke Perlis nti Lia singgah k umah2 korang , yg dok Perak , Pulau Pinang , Kedah and Perlis . Siap sedialah ! hoho ^_^

okey la Lia nk turun bawah skrg nk tlg mak masak =]

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN

Take care . XOXO =]

3 comments:

  1. huhu~

    nash lak tacing ble baca :'

    ini kali kedua kita dapat raya sama2...thanks coz still with me~

    apa2pon nash pon nak minta maaf atas segala kesalahan nash terhadap syg, hmmmmm. thanks sbb temankan nash smalam, HAPPY nash dpt dgr lagu raya sama2 ngan syg, chat ngan syg, gurau senda ngan syg, hantar surat ngan syg, huhu...mcm2lar

    last but not least
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN syg~

    enjoy ur day by spending time with ur family during eid k! and take care always...

    i love u always and forever

    ReplyDelete
  2. selamat hary raya juga buat lia ;)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya!
    maaf sume salah silap.
    =)


    p/s: check out my new blog.
    http://aiman-pena.blogspot.com
    insha allah mahu serius dalam berdakwah. =)

    ReplyDelete