08 December 2012

Felt Craft for Beginner like me

Assalamualaikum wbt . 

My followers semua sihat? Lia mendoakan semoga orang yang setia baca blog Lia ni mendapat rahmat dari Allah swt. Seriously , Lia menghargai orang yang sudi jenguk blog Lia, tak kisah la dia stalkers Lia ke, haters Lia ke, sesiapa pon, Lia still berterima kasih sebab kiranya dia ada juga niat nak buka blog Lia kan. Hehe.

Okay, introduction yang tahpape je kan. Haha. Alright, right now, Lia nak cerita something to all of you, baru-baru ni, Lia and my sister, Kak Ina , kitorang planning untuk buka business Felt Craft ni. Yelakan, dah ada kemahiran membuat, apa salahnyakan kembangkan kemahiran kami ni pulakan? Lagi pon ramai yang suggest and give support dekat Lia untuk Lia teruskan buat business Felt Craft ni(bersama dengan kakak Lia) Okay, taknak type panjang-panjang, just nak tunjuk dulu hasil-hasil kami buat Felt Craft ni. Seriously memerlukan korang punya comment. Kalau taknak comment dekat Blog ni pon takpe, boleh tweet Lia, message dekat FB, Whatsapp Lia, kat mana-mana je lah. Hehehe. Lagi orang comment , lagi kitorang boleh hasilkan product yang berkualiti. Betul tak? Hehehe.

Lastly, sesiapa yang berminat nak tempah and beli dari Lia , just contact number ni , 0126297009(Lia) , or boleh juga contact Lia dekat mana2 je la, dekat blog ni pon boleh. As long korang tahu nak cari Lia dekat mana untuk kita contact , easy right ? :) Korang just cakap je korang nak kami buat ni untuk siapa? Maybe nak bagi gift dekat boyfriend/girlfriend korang, maybe dekat parents korang, gift for birthday, apa-apa sajalah. Korang juga boleh bagitau korang nak design macam mana, colour apa, creativity korang okay. But it's okay for those yang tak ada idea tapi nak bagi kat someone, just tell me. Lia pon banyak je idea-idea creative nak buat untuk korangkan. Okay! Enjoy it! =)

Like my page here : Chettaki Omey































*click for enlargement*

That's all. Thank you =)


2 comments:

  1. Wowwwwwwwwwww~
    Sangaaaaat cantik!!
    Teruskan usaha anda!!

    ReplyDelete