09 December 2012

Thanks kawan-kawan

Assalamualaikum wbt =)

Kali ni bukan nak cerita pasal business Lia, about personal pula. Tapi kalau ada sesiapa nak order silakan lah. Di alu-alukan , tak ada masalah =) hehehe. Sempat lagi Lia promote. Okay la, proceed :)

Lia just nak berterima kasih sangat sangat yang tak terhingga kepada kawan-kawan Lia yang sentiasa bagi semangat dekat Lia, mereka inilah kawan Lia yang betul-betul sentiasa ada dengan Lia. Sekarang ni , seriously, BUKAN SENANG nak jumpa kawan yang betul-betul  boleh susah senang dengan kita. Orang kata, kawan gelakgelak berjuta, tapi bila kita sedih hilang kawan yang berjuta tuh. Eh? Hehe. 

Apa yang Lia fikir sekarang ni , Lia tak faham dengan certain manusia ni, kenapa ye bila dia tahu kawan dia dalam keadaan yang susah lepas tu dia tinggalkan kawan dia tu? Kenapa ye bila dia kata dia ikhlas dalam berkawan dengan kawan dia , then bila dia tahu kawan dia ada masalah, terus dia menghilangkan diri, itukah namanya ikhlas dalam berkawan?

Kawan-kawanku sekalian, ingatlah, hati-hati bila kita berkata-kata tu, kita kena pandai pilih kawan, bila dah jumpa kawan kita tu, kita kenalah jaga hati kawan kita tu sebaik yang boleh, kalau kita kata kita ikhlas dengan persahabatan tu, kita mesti boleh punya terima baik buruk kawan kita tu, kalau baik kita puji, kalau buruk kita bagi semangat. Dan ingatlah, kena percaya pada kawan kita tu. InsyaAllah persahabatan tu akan kekal selama-lamanya.

Anyway, tak salahkan Lia nak tulis nama-nama kawan Lia yang SENTIASA bersama dengan Lia walaupon ketika itu Lia dalam keadaan susah, sedih and menangis, merekalah yang sentiasa bagi Lia semangat. Thanks. Serious Lia menghargai semua tu.  =)

BestFriendForever. KeepInTouch.

Nadiah , Ida , Nazrul , Fahmi , SitiAliah , Zaidah , Zufar , Syira , MyraArra , Hafiz , Zahid , Aishah , Shaz , Bella , Oppa , Alif , Nik , Maryam , Azmi , Isa , Syawal .

Nama-nama kat atas ni , bukan nak bangga ke apa , tapi mereka ada cakap walaupon siapa Lia, mereka tetap mengganggap Lia ni kawan baik mereka. Thanks guys!!! I will never give up. Thanks...


Senyuman untuk korang semua =')


*Sorry la tetiba malam ni nak sedih touching kan . Kbye .

2 comments: