08 March 2011

Lia saba liaaa :(

Sighing...

Perancangan pada mulanya lia balik hari jumaat ni (11/3/10) 9am
TIBA2 ! semalam iaitu hari isnin dapat msg dr kak Ina

'Iwan kne balik sblm 12hb..T_T' -8.09am

masa tu baru bangun tdo , and terus reply kata bila tuh
then kak Ina bg feedback balik kata maybe 9, 10 or 11hb ni..
Haih... speechless... Lia nak nangis lak dgr berita yg tak brapa baik tuh
coz igt kenduri kak Ina boleh la jumpa abg Iwan yg dah lama gila tak jumpa tuh :(

Time otw g class , terus plan nak tukar tarikh balik , and Alhamdulillah !
dapat tuka gak tarikh tiket pada 10/3/11 - 9am .
and my prediction iwan boleh balik 11/3 so InsyaAllah sempat jugak nak jumpa
and hantar abg wan g KLIA.

TAPI....

hari ni iaitu hari selasalah , dapat msg dr my mom

'Alia, mirah, iwan balik malam ni.' -11.53am

On that time Lia tgh otw nak g makan bersama dgn Fairus and Kak Ma .
terus waktu tu Lia takde mood nak makan nasi :(
mama call and explain kesemuanya, then cakap dengan Iwan pulak,
Iwan kata jangan sedey2 , InsyaAllah ada rezeki boleh jumpa lain kali, focus study...dll lg dia cakap...

Sebak lia waktu tuhhh . Menangis gak masa tengah cakap dengan dia . Org keliling pon dok pandang but Lia buat tak pedulik . Yg penting kena nangis gak daripada dok tahan sebak tuh :(

Haihh...Lia sanggup tukar tiket hari khamis pagi , sanggup skip class statistics, akaun and business . Yang penting dapat jumpa iwan ! Tapi... sedeynyaaaaa

TETAP X DPT JUMPA DIA ! arghhhh ! JPA kenapa kau tak benarkan abgku balik 11/3 ? :(




ps~ Nama sebenar Abg Iwan, Ridzuan , dia tu abg kandung Lia utk sape yg tatau . Dia belajar di Mesir da tahun yg ke-3 . Dia kat Malaysia skrg ni pon because of rusuhan di Mesir haritu. Nway , i really miss him . :|



Speechless....

2 comments:

  1. lia ak pn nges bca post ko..sbar k myb stu hari nnti kesabaran k0 ak trubat jgk..IsyaAllah..amin..pt0t la k0 nk blk sgt kl smpai ubah2 kls sb nk blk awl..ak bru ta0 sbbny..k salam

    ReplyDelete
  2. wey sedihnyaa :(

    ReplyDelete